PROGRAM

Luni - Vineri

8:30 - 16:30

LOCATIE

PLOIESTI 

MALU ROSU 20

TELEFON

+4 0 371 11 33 55

LANTURI GALL

RENOLD A&S

Lanțul cu role Renold A&S este recunoscut de mult timp pentru calitatea sa înaltă, accesibilitatea, fiabilitatea și performanța. Și-a câștigat o reputație puternică pentru rezistența sa excelentă la uzură, rezistența ridicată la oboseală și durabilitatea, iar acești factori au ajutat Renold A&S să devină cel mai utilizat brand de lanțuri din Europa.

Lanț Renold

Lanțul cu role Renold este foarte rezistent la oboseală, oferind de până la patru ori durata de viață față de alte lanțuri concurente de top. Sarcinile de rupere depășesc cerințele minime ale standardelor internaționale.

Renold SD

Dacă sunteți în căutarea unui produs de bună calitate de la un furnizor de încredere pentru aplicații pentru lanțuri „standard de serviciu”, priviți Renold SD, noul punct de referință în categoria lanțului economic.

renold synergy

Renold Synergy și-a atins o reputație de neegalat ca fiind singurul lanț cu role de înaltă performanță de pe piață. Acest lucru se bazează nu numai pe anii de cercetare și testare care au intrat în proiectarea sa, ci și pe răspunsul inginerilor din întreaga lume care au susținut rezistența la uzură, rezistența la oboseală și durata de viață excepțională pe care le-au obținut prin specificarea Renold Synergy.

renold syno np 

Pentru utilizare în aplicații sensibile la igienă sau în situații în care contaminarea cu vaselina sau ulei trebuie evitată, lanțul Renold Syno placat cu nichel afișează toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru un lanț. Cu un lubrifiant aprobat de industria alimentară în bucșa sinterizată, acest lanț nu va avea nevoie în aproape toate cazurile de relubrifiere.

lant syno pc

Renold a inventat recent un lanț din poli-oțel, lanțul Renold Syno PC, care cuprinde o verigă interioară din polimer și știfturi și plăci exterioare din oțel inoxidabil.
Fără bucșă sau rolă metalică, nu este nevoie de lubrifiant pentru a facilita mișcarea metal pe metal. Acest lucru deschide aplicații în care lanțul poate rula chiar scufundat în apă, dacă este necesar.

renold synO PB

Pentru aplicații mai grele, gama Renold Syno preia activitatea serioasă de rezistență la uzură și oboseală prin adăugarea unui manșon de polimer între știft și bucșă.

LANT DISTRIBUTIE

Renold Tooth Chain produce o gamă largă de lanțuri cu dinți inversați pentru transmisii și aplicații de transport. Ca parte a Renold PLC, livrăm clienților noștri din întreaga lume produse de înaltă precizie și produse de transmisie a puterii.

LANT SOVEREIGN

Unele aplicații necesită o soluție specifică (rezistent la abraziune). Încercarea de a rula un lanț de specificații standard într-un mediu dur va duce la o durată de viață redusă dramatic, o posibilă defecțiune a lanțului și un timp de nefuncționare costisitor și toate acestea pot fi evitate prin specificarea lanțului proiectat pentru lucrare.

LANTURI CONVEIOR

Cele mai multe dintre aceste aplicații folosesc sisteme transportoare de tip racletă care au în mod normal distanțe mari între pinioane. Astfel de sisteme se mișcă uneori lentă, cu o încărcare mică sau deloc de șoc.

PINIOANE

Renold oferă o gamă cuprinzătoare de pinioane industriale pentru lanțuri de transmisie pentru lanțul British Standard cu pas de până la doi inci, asigurând o durată de viață maximă și productivitate pentru aplicația dumneavoastră. Alte dimensiuni ale pinionului, inclusiv cele la dimensiunile standard american, sunt disponibile la cerere.

VERIFICAREA UZURII

Lerele de uzură ale lanțului Renold au fost dezvoltate cu atenție, îmbunătățesc performanța și siguranța sistemelor de antrenare a lanțului cu role de precizie prin măsurarea alungirii unui lanț cauzată de uzura în timpul funcționării. Lerele Renold simplifică verificarea uzurii permițând măsurarea simplă și precisă, fără a scoate lanțul din locul de instalare.